Navegando por este hilo: 1 Usuarios anónimos
mtorretta mtorretta
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REPROCESO (Esquema FSSC 22000 + ISO/TS 22002-4 punto 4.11) #1
Estimados, buenos días.

Quería hacer una consulta sobre reproceso (Esquema FSSC 22000 + ISO/TS 22002-4 punto 4.11)

La Empresa produce packaging y estamos analizando la posibilidad trabajar con reproceso. Es decir, el producto no conforme que está apto para reprocesar ingresarlo al sistema en un x porcentaje.

La idea es obtener las habilitaciones sanitarias del producto final reprocesado y así cumplir con los requisitos reglamentarios, además de su correcto almacenamiento en Planta, identificación, trazabilidad y uso del mismo.

La consulta es la siguiente,

Si la Dirección de la Empresa decide no comunicar externamente el reproceso ¿estaríamos incumpliendo con algo? o ¿qué deberíamos tener en cuenta para cumplir con el Esquema?.

Espero poder ser claro.

Seria de mucha ayuda cualquier comentario.
Desde ya, muchas gracias.
Prime12 Prime12
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Organic Certification in Pakistan: Promoting Sustainable and Chemical-Free Farming #2
Organic Certification Pakistan ensures that agricultural products are grown and processed according to stringent organic farming standards. This certification verifies that products, whether crops, livestock, or processed foods, are free from synthetic chemicals, pesticides, and fertilizers, and adhere to sustainable farming practices that promote environmental health, biodiversity, and soil fertility.

For farmers and producers in Pakistan, organic certification opens access to premium markets both locally and internationally, where demand for organic products is rapidly growing. Certified organic products are recognized for their superior quality, safety, and environmental benefits, appealing to health-conscious consumers and environmentally aware markets.

The certification process involves rigorous audits, inspections, and documentation, ensuring transparency and compliance with national and international organic standards. By obtaining organic certification, Pakistani businesses can enhance their market competitiveness, increase consumer trust, and contribute to the growing global movement towards healthier, more sustainable food production.
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